Miten etenemme

maalaus ja logo

Dream Pilots luo uusia näkökulmia voittoon – vastuullisesti!

Dream Pilots Oy auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa. Teemme sen luomalla uusia näkökulmia menestykseen, samanaikaisesti parantaen myös ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Kehitämme yhdessä:

–  Uutta liiketoimintaa ja innovaatioita: Future Proof Innovations
–  Oman toiminnan tehokasta vastuullisuutta: Lean CR (Corporate Responsibility)
– Sidosryhmien kokemusten kehittämistä: Excellent Stakeholder Experiences
–  Johtamista ja yrityskulttuuria: ECO Leadership
–  Inspiroivia esityksiä ja tapahtumia

 

Olipa kyseessä sitten innovointi, oman toiminnan vastuullisuus tai johtamisen ja sidosryhmien kokemusten kehittäminen, autamme tilanteeseen sopivan prosessin avulla. Esimerkkinä:

–  Analysoidaan: tehdään nykytila (sisäinen ja ulkoinen) näkyväksi. Kartoitukset, haastattelut, kyselyt ja fasilitoidut workshopit voivat toimia menetelminä

–  Unelmien etsintä: Määritellään strategisesti tärkeät fokusalueet ja ratkaistavat kysymykset. Luodaan inspiroiva yhteinen tahtotila, unelma.

–  Pilotointi: Luodaan nopeita konkreettisia kokeiluja kohti tahtotilaa. Edetään pienin askelin muutos kerrallaan ja opitaan kokeiluista.

–  Käyttöönotto: Ohjeistetaan, viestitään, osallistetaan, koulutetaan, mitataan, raportoidaan, arvioidaan, seurataan, integroidaan, sitoudutaan, sertifioidaan..

Käytettävien vaiheiden ja menetelmien valinta riippuu yrityksen haasteesta, tarpeesta ja vaiheesta vastuullisuuden matkalla.

 

Palveluksessanne:  Pilots3

Pilotti voi toimia vaikkapa luotsina, ohjaajana tai kokeilujen mahdollistajana.

Tuemme kehitystänne pitkän kokemuksen sekä inspiroivien ja tehokkaiden menetelmien avulla.

Kokoamme verkostostamme tarkoituksenmukaisella tavalla osaajia mukaan yhteiselle matkallemme. Verkostossamme on kymmeniä eri osaamisprofiilin ammattilaisia, mikä mahdollistaa isojenkin hankkeiden läpiviennin.

Ota yhteyttä, niin mietitään miten voisimme lähteä pilotoimaan yhteistyötämme ja ohjaamaan unelmia elämään!


^